KREĆE BORBA ZA 200.000 EURA! Milan Milošević o svom zadatku u novom rijalitiju: “Očekuje vas iznenađenje”

Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković, najavio je da uskoro pokreće novi rijaliti u Srbiji. Otvoren je kasting i svako ima prilike da se prijavi za ovaj TV format. Međutim, samo najbolji kandidati imaće priliku da se pred kamerama bore za nagradu u iznosu od 200.000 eura.

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama kao najava za ovaj projekat mogu se vidjeti dobro poznata lica među kojima je i Milan Milošević.

S obzirom na to da nije otkriveno koja će Milanova uloga biti u ovom projektu, ekipa portala Srbija Danas kontatirala je Miloševića kako bi saznali iz prve ruke da li će voditi program ili će biti jedan od takmičara.

– To ćemo još da vidimo. Biće veliko iznenađenje u svakom slučaju – rekao je Milan.

Pokušali smo da saznamo od Milana kog je tipa rijaliti i kad počinje sa emitovanjem, ali je on sačuvao ovu poslovnu tajnu za sebe.

– Ništa ne smijem da ti kažem. Ne smijem zbog pravila, ali ono što je najbitnije je da su noćas preplavljeni Instagram profili i moj i Hype-ov i Dalilin i Saše Mirkovića i svih zaposlenih na televiziji. Prijavilo se par stotina ljudi noćas. Jako je zanimljivo, 200.000 eura nikada nije bila glavna nagrada u nekom rijalitiju. Druga stvar, primamljivo je jer gdje su Dalila i Milan i još neka imena koja su pomenuta, tu je zasigurno dobar program. Da li ću biti u ulozi voditelja ili takmičara, to je manje više nebitno – rekao nam je Milan Milošević.

Milan Milošević o saradnji sa Dalilom Dragojević

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi bi voljeli da vide Milana i Dalilu Dragojević zajedno kao voditeljski par. Mi smo upitali popularnog voditelja da nam kaže šta misli o tome.

– Super ona i ja funkcionišemo. Nisam ni znao da ćemo tako dobro funkcionisti. Vidjećemo šta će biti, još uvijek je rano da pričam o detaljima – rekao nam je Milošević.

Nas je zanimalo koja je Milanova želja i da li bi više volio da bude u ulozi voditelja ili rijaliti učesnika, s obzirom na to da se u obje uloge već oprobao i super se snašao.

– Kad pomislim na 200.000 eura, onda mi je primamljivo da se takmičim, ali ništa manje ja ne zaradim ni kao voditelj. Ja sam rekao idem tamo gdje su najveće pare i tako je i bilo – rekao nam je Milan kroz smijeh.

 

(Izvor:SrbijaDanas)