CAR SAZNAO DA ALEKS IMA DRUGOG – bivši zadrugar riješio da progovori: Nikolićeva već dobila skupocijeni prsten

Jedan od omiljenih zadrugara nedavno je gostovao u emisiji Narod pita. Riječ je o Predragu Laziću Peci koji je za rubriku ”Insta rešetka” odgovarao na pitanja koja su mu postavljali čitaoci portala Pink.rs.

Peca je otkrio da je već poklonio prsten Aleks Nikolić u januaru. Vidjećemo kako će car na to da reaguje jer je poznat po svojoj ljubomor

Da li ti je još uvijek draga Aleks, ili mijenjaš mišljenje kao i tvoj brat, kako vjetar zaduva?
– Meni je Aleks draga i uvek će mi biti draga. Jedan vremenski period u Zadruzi pamtim po njoj, to je 28. januar… kada je bio njen rođendan, tada sam joj poklonio prsten, i baš mi je bilo lepo. Uvek ću to pamtiti.

Da li ćeš izmišljati stvari o nekim učesnicima, odnosno finalistima?

Moj brat nikada nije izmislio ništa o finalistima. Verujem da je ovo postavio neki fan od Aleksandre koji ne voli Necu, ali Neca je uvek bio realan i iskren, kao i ja. Uvek se vodim samo argumentima i činjenicama.

Zašto se praviš važniji od brata kad je inteligentniji od tebe?

Drago mi je što su to ustanovili. Ja sam po temperamentu drugačiji od Nece i možda to tako deluje, ali nisam. I ja čak mislim da je on inteligentniji od mene.

Foto: Srbija Danas

Kakvo je tvoje mišljenje o Milici?

Imao sma jako lepo mišljenje o njoj, ali se ono promenilo kada sam je upoznao kroz učešće u rijaliti. Mislim da je ona bila jako bolja dok je bila sa mensurom i da je on od nje napravio ”dobru devojku”, svi smo imali takav utisak, ali u ovoj sezoni meni se njeno učešće ne dopada.

Zašto blatite Jelenu Batos, šta vam je Ana to dala pa ste se okrenuli protiv nje?

Ovo pitanje je možda postavila i sama jelena. Nju niko ne blati, ona se uhvatila za moju majku, izmislila je neke stvari. Ana mi ništa nije dala, družimo se i ostali smo u kontaktu.

Da li se stidite Nece i onoga što je radio Bori u Zadruzi 4?

Naravno d anam nije bilo prijatno, čak ni Neci nije bilo prijatno. Nemamo potrebe da se stidimo. On je sada pokazao ono što jeste. I sa Borom smo u dobrim odnosima. Čujemo se i komuniciramo na Tik Toku.

Jeste, tebe je muvalo deset djevojaka!

Eto, hvala…

Da li si tužio nekoga poslije Zadruge?

Nisma tužio nikoga, ali po video klipovima koje sam video, gde su mene bušili, šutirali, udarali sa strane, te stvari nisam video i imam dosta razloga d atužim dosta ljudi.

Zadruga 6Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Ko su ti ljudi?

Mogao sam da tužim Miljana, Petrućija, Filipa Cara, Zvezdana… sve mangupe koji su bili u Zadruzi!