“HRANI PSETO DA TE UJEDE” Dalila se oglasila i najstrašnije osudila Anu Nikolić! Stala na MUŠKU stranu: ANI NIKOLIĆ UPUTILA BRUTALNE RIJEČI

Haos koji je pokrenulo obraćanje Ane Nikolić ne smiruje se, a sada se oglasila i bivša zadrugarka i voditeljica Dalila Dragojević.

Naime, ona se ograsila na društvenoj mreži Instagram i uputila je tom prilikom brutalne riječi pjevačici Ani Nikolić zbog svega što se trenutno dešava.

Ona je stala u odbranu Ace Lukasa i ostalih aktera ove priče, a Ani je poručila da je “jako ružno što je ljude koji su htjeli da joj pomognu naziva “lošim čovjekom”.

Moj direktor zajedno sa Acom Lukasom su dali sve od sebe da ovu ženu izvedu na pravi put… Nisu uspjeli jer su njeni poroci mnogo jači od želje za uspjehom u karijeri… Jako je ružno nazvati nekog lošim čovjekom, a znaš da ti je upravo taj “loš čovjek” dao ruku kada niko nije i pokušao od tebe napraviti onu staru Anu i vratiti onu zvijezdu koju si izgubila. Bravo za njega jer je još jednom dokazao koja je veličina, a još jednom su drugi dokazali da se vode starom dobrom “hrani pseto da te ujede”!!! – bila je brutalna Dalila na društvenoj mreži Instagram.

Dalila Dragojević

Podsjetimo, pjevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pjevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Telegraf.rs