BIVŠI DEČKO ALEKS NIKOLIĆ ULAZI U ZADRUGU 7? Pojavio se u Beogradu, svi u ŠOKU, ulazi i otkriva ISTINU?!

Mnogi ljudi bi željeli da ga vide u sedmoj sezoni rijalitija “Zadruga”

Kasting za projekat “Zadruge 7 Elita” uveliko je u toku, a telivizija Pink još uvijek nije zvanično otkrila nijednog učesnika nove sezone rijalitija, mada se o mnogim imenima spekuliše, a neki od bivših zadrugara i sami aludiraju na svojim storijima da ulaze u novu sezonu.

Marko Osmakčić, takmičar koji je diskvalifikovan u “Zadruzi 5”, danas se našao u Beogradu, a njegovi fanovi su odmah počeli da sumnjaju da je došao da obavi razgovor sa produkcijom.

Bivši teniser inače živi u Švajcarskoj, gdje radio kao teniski trener i ne dolazi tako često u Beograd, zbog čega je njegov dolazak izazvao ovu sumnju.

Podsjetimo, Markovo učešće u petoj sezoni najviše je obilježila turbulentna veza sa Viktorijom Viki Mitrović, tokom koje je ona ostala trudna. Zbog toga što prvenstveno nije željela da abortira njegovo deijte, Markova porodica je lažirala smrt njegovog oca, kako bi ga izvukli iz “Zadruge”, u koju se on nije vraćao.

On je tada imao i kratku romansu sa Aleksandrom Nikolić i bio je jedan od najvećih neprijatelja Anđele Đuričić, koji ju je, kako se kasnije ispostavilo, prvi raskrinkao.

Ostaje da saznamo da li je Marko došao u Beograd zbog razgovora sa čelnicima Pinka ili nekim sasvim drugim povodom.