“GLAVO LUDA” Edita Aradinović gurnula platnu karticu u automat za PARKING, drug ne može da dođe sebi šta je uradila! HIT!

Pjevačica Edita Aradinović podelila je na svom profilu na Instagramu hit snimak kako pokušava da gurne platnu karticu u automat za parking, a njen kolega nije mogao da vjeruje šta se dešava.

Naime, Edita je uzela platnu karticu pjevača Henija, pa krenula da gura u mašinu za parking, a nakon što se on uspaničio, pjevačica je krenula da se hvata za glavu i ubrzo je shvatila da je pogriješila.

“Jao nee, gurnula si mi platnu karticu u mašinu, a jao, dobro je, nisi je gurnula do kraja” – uspaničio se Heni, međutim Edita je reagovala na vrijeme, pa nije došlo do štete.

FOTO: PRINTSCREEN

Podsjetimo, Edita Aradinović se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

– Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu… Puno dece! Dakle, želim puno dece da imamo, puno životinja, da živimo u šumi, u kući nekoj ogromnoj, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti domaćinstvo ogromno – rekla je pjevačica.

kurir.rs/Blic