DALILINA KUMA SE JAVNO ODREKLA CARA, pa u UŽIVO programu pustila njegovu GLASOVNU PORUKU- Pogledajte kako je to izgledalo! (VIDEO)

U javnosti poznata bivša kuma Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, koja kako je istakla na njihovoj svadbi nije dobila ni čašu vode, sinoć se uključila uživo u program emisije “Narod pita” na kanalu TV Pink.

Ona je prvo ušla u klinč sa Lazarom Čolićem Zolom, jer za njega, kako kaže, smatra da je folirant i da kopira Cara, nakon čega se osvrnula i na Filipa.

FOTO: PRINSCREEN/RED TV

Naime, ona je otkrila da Filipa dobro poznaje, a da je sada upoznala i Aleks Nikolić, te je tom prilikom u uživo programu pustila njegovu glasovnu poruku, nakon koje je dodala da ni od Nikolićeve nije dobila čašu vode.

– Ja Filipa Cara dobro poznajem, upoznala sam i Aleksandru. slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na cvenčanu Dalile i Dejana, pa sam promijenila mišljenje o njemu i njoj. On je htio da mu pošaljem šta sam sve odnijela Dalili i Dejanu na svadbu, lijepo su oni naučili školu od Dragojevića. to je glasovna poruka i ja to mogu da pustim na slušalicu – rekla je bivša kuma Dalile i Dejana, a ona pustila šaljivu poruku koju je dobila od Cara.

FOTO: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, PINK.RS/ JELENA SIMONOVIĆ

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku.