VODITELJKI “PINKA” POZLILO USRED EMISIJE!: Završila u bolnici, uradila analize- Ljekari sumnjaju na OVO!

Voditeljka Ana Radulović na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je vadila krv i to iz obe ruke.

Domaći mediji su došli do saznanja zbog čega je atraktivna brineta završila u bolnici.

– Ani se pre nekoliko dana slošilo u emisiji, pred sam početak emisije, zamalo da se nije onesvestila, zbog čega su se alarmirali svi njeni ljudi iz produkcije, organizatori, čak su je i posavetovali da ode da uradi sve testove i analize koje su potrebne, pa je ona otišla da izvadi krv i proveri šta se dešava sa njenim organizmom. Doktori sumnjaju da je u pitanju problem sa štitnom žlezdom, ali za sada još uvek nije potvrđeno, mora da ide na dalju analizu, da se vidi šta je prouzrokovalo to stanje – govori izvor za domaće medije.

Tim povodom oglasila se Ana, koja je otkrila šta joj se desilo.

– Hvala vam što brinete. Jeste, nešto mi se slošilo, ali u tom trenutku, kao neko ko je profesionalac, iznela sam emisiju, završila sam, sutradan sam otišla privatno da izvadim sve analize krvi, da proverim šta se dešava, jer sam imala čudan osećaj, kao da sam mogla da se onesvestim. U današnje vreme kada više ni ne znamo sa čime smo okruženi, mislila sam da je umor, stres, pa da je samo trenutno. Doktori nisu pokazali da je nešto sad alarmantno, eto, treba da pratimo kako će se dalje odvijati situacija, pa ćemo videti. Sumnjaju na štitnu žlezdu, na neki tu problem, tako da ću morati da se čuvam u sledećem periodu, da baš pazim oko svega – prokomentarisala je Ana.