“IMALA JE AFERU SA POZNATIM FUDBALEROM!”: Ovo niko nije znao- Isplivali detalji zadrugarkine TAJNE VEZE?!

Sve učesnice prelijepe vile najgledanijeg rijalitija u regionu “Zadruga” privlače pažnju javnosti. Gledaoci jedva čekaju da saznaju neke pikanterije iz njihovih života, iako mnoge stvari dugo ostaju obavijene velom tajne.

Međutim, jedna sočna priča je ugledala svjetlost dana.

Zadrugarka Slađa Lazić, koja do ulaska u rijaliti nije bila poznata javnosti, svoj privatni život i dalje uspijeva da vješto sakrije, a njen sugrađanin iz Užica odlučio je da progovori i iznese u javnost sve što zna o njoj.

Zadrugarka je više puta isticala da joj je bitno da njen emotivni partner bude bogat i moćan, a sada su konačno otkriveni detalji o Slađinom životu prije ulaska u rijaliti.

– Ja nju znam kao jednu tešku seljanku, ćale joj je ober seljačina ljuta, vozi kombi neki. Šta reći o osobi koja se stidi svog imena? Ne podnosi kada je zovu Slađana, zahtijeva da je svi zovu Slađa. Oni su sa Pore, to je jedan dio Užica gde su obično seljaci. Znam je kada je radila u radnji sportske opreme, bila je ribica dobra. Jednom sam ušao tu da probam stvari, ušla je za mnom u kabinu, tu mi nešto namješta kaiš, užas, to je radila i drugim momcima – ispričao je izvor za “Kurir”, pa dodao:

– Odjednom se ta neka Slađa s Pore pojavljuje zategnuta skroz, sa nekim automobilima. Kola je mijenjala non-stop, seljančura, ali to ništa nije bilo njeno. Jedan dan je vidim u krntiji, a poslije u basnoslovno skupom automobilu. Vidio sam da talasa ozbiljno. U jednom klubu je bila non-stop, pratio sam je šta radi. Izlazila je obično sa drugaricama, sve je to ona sponzorisala, naručivala je po 5-6 šampanjca i prskala sve oko sebe, polivala konobare. Taj neki lik joj je uradio grudi i sve, da li je iz Kragujevca ili Čačka, ne znam sad tačno.

Kako je izvor za “Kurir” ispričao, Slađa je bila u takozvanoj “kombinaciji” sa poznatim sportistom.

– Imala je aferu sa poznatim fudbalerom iz Užica koji je dugo igrao u Poljskoj, sada igra trenutno u našoj super ligi. Igrao je u Lučanima, Novom Pazaru. Znam iz prve ruke da ga je oralno zadovoljavala u kolima, a dvojica drugara sedela pozadi! Ovo malo ko zna – završio je izvor za pomenute novine.

Detalje o pomenutom luksuznom automobilu pogledajte u prilogu ispod.