VLADIMIR TOMOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA OVOG ČOVJEKA SA PINKA: Nazvao ga PSOM, a onda opleo kao nikada

Vladimir Tomović, bivši rijaliti učesnik iako više nije dio “Zadruge” često se oglašava na svom Instagram profilu i komentariše aktuelne situacije u istom.

Tomović je izrevoltiran Mićinim ponašanjem u rijalitiju, tačnije sukobom koji se desio sa Miljanom Popović, gdje je Lepi Mića pljunuo svoju rijaliti cimerku, prokomentarisao na žestok način i istakao da se nekada znao red u kući, dok je on bio učesnik “Zadruge”.

– Čujem da je ovaj matori bijednik neku djevojku danas uhvatio za vrat i pljunuo u usta. Nekada se znalo kome je gdje mesto u “Zadruzi”. Psa sam otjerao na drugi kraj stola. Do moje diskvalifikacije prišao nije kraju stola. Ker poltronski – napisao je bijesno Vladimir.

Vladimir Tomović o Lepom Mići

Podsjetimo, Vladimir je bio diskvalifikovan iz četvrte sezone pomenutog rijalitija jer je ucijenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucijenjuje produkciju i da pravi dramu. Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su bili obaviješteni i zadrugari u Bijeloj kući.