MISLILA NA CARA DOK JE BILA SA DEJANOM?! Aleksandra satjerana u ćošak, sve priznala o odnosu s Filipom

Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš su u emisiji “Amnezija” ugostili Aleksandru Nikolić. Ona je progovorila o svom odnosu sa Filipom Carem.

– Aleks, da li je Car osoba koju si njaviše volela? – upitao je Janjuš.

– Svaka ljubav je posebna na svoj način, ali je najfatalniji po mene. To je bila moja iskrena emocija, a desilo se šta se desilo – kazala je Aleks.

– Da li si mislila na Cara, kada si bila sa Dejanom? – upitao je Janjuš.

– Nisam – odgovorila je Aleks.

– Kako bi opisala to što ti se povremeno vraćaju emocije prema Caru? – upitao je Osman.

– Ne znam. To nije zdravo, ni normalno. On će uvek imati neko posebno mesto u mom srcu. Neke stvari su jače od ljubavi. Neka njegova dela, reči preko kojih se ne prelazi. Moja prodica nije za ovo, treba da mislim na ljude koji me vole najviše – rekla je Aleks.

– Taj problem sam i ja imao sa Stefanom. Neke stvari vidiš i sama, ali verovatno ne možeš da se odupreš zbog emocija – rekao je Osman.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Kod mene su preovladala osećanja umesto razuma. Krivo mi je jer sam pogazila neke svoje reči koje sam dala sebi dragim ljudima – rekla je Aleks.

– Car je rekao Maji da te voli još uvek – istakao je Osman.

– Ne verujem u to. To su izgovori i laži – kazala je Aleks.

– Vas dvoje ste dobili poklone od zajedničke podrške pre neki dan – rekao je Osman.

– Da, najlepše svima hvala na tome. Jako sam srećna zbog toga – istakla je Aleks.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Moram da kažem da smo Aleks i ja želeli da odradimo zadatak kako bi Mikica video sina za svoj rođendan. Hteli smo da glumimo kako smo se ponovo zbližili, kako bi to uspelo, ali se Drvo nije javilo – rekao je Janjuš.

– Nedavno si rekla da ti se dešavaju neke stvari zbog toga što si Janjušu u jednom momentu zagorčala život – rekao je Osman.

– Bili smo u nekom odnosu, koji nije bio ozbiljan. Ja sam mu se javila da sam otišla na more, a on mi je zamerio jer sam otišla bez traga i glasa – istakla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku: