SERGIO RAMOS PRI POVRATKU U SEVILLU ODUŠEVIO NAVIJAČE: "Želim biti poput Ivana Rakitića!"
Prema podacima španskih medija, 23 hiljade navijača našlo se na stadionu Seville pozdraviti povratnika u redove ovog andaluzijskog velikog kluba, Sergija Ramosa.

On se u klub vratio nakon 18 godina, klub za koji je zajedno sa svojim suigračem Jesusom Navasom debitirao još kao 17-godišnjak. Navas je u početku ipak nešto duže ostao u klubu, a vratio se 2017. godine. No, sad su ponovo zajedno.

Zajedno je Ramos i s navijačima kojim mu velikim dijelom nisu zamjerili, no oni najvatreniji nisu zaboravili njegov odlazak, ali niti, po njihovom mišljenju, pokazivanje nepoštovanja klubu kad bi igrao protiv njega.

Upravo zbog toga se Sergio u jednom djelu svog govora pred navijačima i rasplakao te se ispričao, navevši kako je sretan zbog povratka te da vjeruje kako ima još puno toga za dati klubu.

Također, spomenuo je Ivana Rakitića kao primjer igrača kakav želi biti, odnosno sve što je on napravio nakon što se u Sevillu vratio. Ipak, treba navesti kako je Ramos dijete kluba, dok Rakitić to ipak nije.

“Nadam se da ću biti kao Ivan Rakitić, koji se vratio i onda kao kapiten podigao trofej”, rekao je Ramos. 

Ramos govori o prošlosezonskom trofeju Europske lige, koju su Rakitić i Jesus Navas podigli zajedno. Naime, kapiten Seville je Navas, a Ivan njegov zamjenik, no očito je njihov kapitenski status unutar momčadi jednak.