ALEKS IZNENADA PRIMLJENA NA PRIVATNU KLINIKU! Pobjednica Zadruge se oglasila IZ KREVETA (FOTO)

U domaćim medijima pojavila se vest da je pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” Aleksandra Nikolić navodno vidjela izraslinu na grudima i da je posjetila ljekara.

Upravo zbog ove informacije pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” danas je zabrinula sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra je u svojoj priči podijelila svoju sliku i navela da je posjetila privatnu kliniku.

Mnogi su se uplašili da Nikolićeva ima zdravstvenih problema zbog kojih je došla na kliniku, međutim, razlog je sasvim drugi.

Naime, pobjednica “Zadruge 6” otišla je na tretman lica, koji će joj pomoći da usavrši svoj izgled. Podijelila je još jednu fotografiju sa klinike, na kojoj se vidi da ima masku preko lica, nakon čega je njena vjerna publika shvatila da je vjerovatno u pitanju samo higijenski tretman i njega kože lica.

Podsjećamo, prije samo nekoliko dana opštu pometnju oko Aleks na društvenim mrežama napravio je i Dejan Dragojević , koji je napisao da Nikolićeva i njen vjerenik Filip Car traže ljekara koji bi joj izvršio ilegalni abortus.

– TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci javiću se. Slika je crna, jer traži doktora u crnom za abortus. Trebalo je da bude: “Tata, treba da poštuješ”, ali ne doktora, već ljude oko tebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Poslije ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite djecu, koristite kondome. Dajem mu godinu zaštite. A pošto sam u prošloj priči dobio 200 poruka o kome govorim, napisao sam to za “Krompirku Zetku”. Pošto je on na TikToku u živoj emisiji o meni koju ste zadržali gledaoce, bolje da priča o svom životu i svojoj trudnoj “vjerenici” i kako planiraju abortus, mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikTok univerzumu za abortus, lav da ostavi dijete, tap tap, ruža – napisao je pobjednik “Zadruge 5” na svojim Instagram storijima.