“PREVARIO SAM LUNU!” Marko Miljković objavio na Instagramu klip koji je napravio pravu pometnju!

Marko Miljković i Luna Đogani važe za jedan od najomiljenijih rijaliti parova na ovim prostorima, a stotine hiljada pratilaca i fanova koje imaju, svakodnevno interesuju detalji njihovog privatnog i bračnog života.

Nakon što su se u javnosti pojavile spekulacije da u njihovom odnosu ne cvjetaju ruže, a potom se Miljković nije pojavio na rođendanu svoje supruge, Luna i Marko su bili primorani da se obrate javnosti i otkriju da li su zaista pred razvodom.

Đoganijeva je ove navode demantovala

I baš u trenutku kada se situacija malo smirila i priče prestale, Marko je na svom Instagramu objavio šokantan snimak naziva “Prevario sam Lunu”. Naravno, riječ nije o emotivnoj ili s*ksualnoj prevari, veće je Marko snimao svoju suprugu u šoping izazovu kako bi snimak objavili na svom Jutjub kanalu od kojeg zarađuju.

– Ovo mi je jedan od omiljenih klipova, ako izuzmemo klipove sa vjenčanja, krštenje i vjeridbu, kao i rođenje našeg dragulja. Takvi klipovi su bez konkurencije – napisao je Marko i podijelio video u kojem je u jednom od izazova prevario svoju suprugu.