ANINA DJECA SE SKRIVAJU KOD OCA!? Zbog Zvezdana ih jure krimosi, Slavnić cijelu porodicu uvalio u probleme zbog OVOGA

 

– Valjda su čuli da su neke pare uzeli unaprijed, pa vjerovatno misle da je Ana prije nego što je ušla u rijaliti obezbjedila djecu i ostavila im pozamašnu sumu, pa su htjeli da ih ucijenjuju, a možda i samo zastraše da bi kasnije naplatili dug. Prijetili su im da će ih ubiti ako im ne otvore. Potezali su i repetirali oružje! Jeza je i nas prošla kad smo čuli te zvuke. Sreća, pa su djeca sada kod svog oca, mada nije isključeno da će i njemu zakucati na vrata. Ovo su neki opasni tipovi koji očito ne prezaju ni pred kim – kažu navodno Anine komšije, ne želeći da se razotkrivaju da i oni ne bi bili umiješani u cijeli cirkus koji se odigrava od njenog ulaska “Zadrugu”, pa nastavljaju:

– Zna se da ovi krimosi nisu nimalo naivni, oni mašu pištoljima i terorišu cijelu porodicu dok ne dobiju šta žele, a ova su djeca skroz van tih priča, njih je majka štitila koliko je mogla od svih tih trauma koje je sama proživljavala sa Zvezdanom.

Takođe, kruže komentari kako je Ćurčićeva zbog fatalne ljubavi prema Slavniću sve u životu podredila njemu.

Slavnić i Ana se svakodnevno svađaju…

– Otkako je i njena drugarica Milena potvrdila da su Anina kćerka i sin ostali u prvo vrijeme kod oca, kad se ona razvela i otišla da živi sa Zvezdanom, mnogi joj zamjeraju što je, maltene, istu stvar učinila i sada. Stavila je njega ispred svoje djece, ok, ovog puta zbog novca, ali mnogi joj zamjeraju što i dalje popušta čovjeku koji ju je javno prevario i koristi svaku priliku da je psihički i fizički maltretira – zaključuju naši sagovornici.