POZNATO GDJE ĆE MIHAJLOVIĆ BITI SAHRANJEN! Otkriveni svi detalji

Legendarni srpski fudbaler i trener neće biti sahranjen u Beogradu.

Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler i proslavljeni srpski trener preminuo je u 54. godini poslije borbe sa opakom bolešću. Poslije vijesti koja je potresla cijeli sportski svijet poznato je gdje i kada će Mihajlović biti sahranjen. Odlukom porodice Mihajlović će biti sahranjen ovog ponedeljka u Rimu, gdje je godinama živio sa porodicom.

 

Siniša Mihajlović se još 1992. godine odselio u Italiju, gdje je prvo nastupao za nekoliko italijanskih klubova, a zatim još više njih vodio kao trener. Iz Crvene zvezde stigao je u Romu, a zatim su se nizali Sampdorija, Lacio i Inter u kojem je kao pomoćnik krenuo u trenersku karijeru. Samostalno je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i još jednom Bolonju.

Da podsetimo, Mihajlović se od 2019. godine borio sa leukemijom, uspijevao je da je pobijedi i da se vrati trenerskom poslu, ali se bolest nažalost ponovo vratila i zadala jak, bolan udarac. Poruke podrške u njegovom ozdravljenju stizale su sa različitih strana, od njegovih bivših klubova, saigrača, članova porodice… Na veliku tugu i žalost, Siniša nije izdržao.