OVO JE ROĐENI BRAT ANELI AHMIĆ U braku je sa Zvezdom Granda i ima bogati KRIMINALNI DOSIJE: Iznenadit ćete se kad vidite ko je on

Rat između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića se već danima ne smiruje. Aneli je odmah po ulasku u Bijelu kuću optužila supruga da ju je prevario sa Stanijom Dobrojević i od tog momenta ne prestaje da iznosi “prljav veš” iz njihovog braka u rijalitiju. S druge strane, Asmin putem društvenih mreža iznosi dokaze koje posjeduje protiv Aneli.

Sada se u medijima piše o Anelinom ljubavnom životu, a prije par godina je kako prenosi “Republika” njena porodica bila udarna vijijest zbog navodnog hapšenja njenog brata, Ajlina Ahmića. Kako je pisao “Dnevni Avaz” pre godinu dana, Anelin brat je navodno bio hapšen zbog krijumčarenja velikih količina droge.

U specijalnoj policijskoj akciji “Rez” bosanskih nadležnih organa uhapšen je i muž nekadašnje zvezde “Granda” Slađane Mandić, Ajlin Ahmić, odnosno Anelin brat.

Prilikom hapšenja inspektori su, pored velike količine narkotika, od uhapšenih oduzeli i oružje, automobile, mobilne telefone, bankovne kartice, ali i nekoliko svesaka, koje su posebno značajne za istragu.

Međutim, Ahmić je nakon šest mejseci boravka u pritvorskoj jedinici zatvora u Vojkovićima pušten na slobodu po “sili zakona”, jer optužnica još uvijek nije podignuta.

Kako prenosi “Republika”, ovo nije bio jedini put da je Anelin brat bio hapšen. Navodno je bio lišen slobode i 2017. godine u akciji “Piramida”, a na teret mu se stavljala iznuda novca.