OGLASILA SE DALILINA MAJKA NAKON ŠTO JE DEJAN POTVRDIO DA JE PREŠAO NA ISLAM: Poručila mu samo JEDNO

Poslije višegodišnjih spekulacija, Dejan Dragojević priznao je da promijenio vjeru i prešao u islam, poslije čega se oglasila njegova bivša tašta Emina Mujić.

Dejan je otputovao u Meku, kako bi posjetio džamiju za vrijeme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

-Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u “Poslanikovu džamiju”. Uglavnom ovde se dobija voda, sjedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

Njegovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svi koji su dobro upućeni u “zadrugarska dešavanja”, ali i članove njihovih familija, zapazili su komentar Emine Mujić, majke Dejanove bivše supruge. Naime, sa Instagram profila, koji se zove Emina Mujić, napisan je komentar:

-Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem – glasi komentar.

(pink.rs)