MILJANA JE IMALA 105 kg, a sinoć se utegla u uski kombinezon i ŠOKIRALA SVE POJAVOM: Evo kako je izgledala, OSTAT ĆETE BEZ TEKSTA, KO BI JE PREPOZNAO?

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić poslije operacije smanjenja želuca smršala je 27 kilograma za tri mjeseca.

Mnogi su primijetili da Miljana sada izgleda mnogo bolje nego ranije, a posebnu pažnju je privukla u uskom kombinezonu na žurki u “Zadruzi”.

Ona je tom prilikom igrala i uvijala kukovima, a dobila je i ovacije svojih cimera koji su pomno pratili njen performans.

Miljana Kulić je prije ulaska u rijaliti istakla da je drastično smršala i da planira da se zdravo hrani u rijalitiju “Zadruga”, jer želi da izgleda savršeno.

– Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru cijelu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti – rekla je ona tada za Informer.

Miljana je prije operacije imala 105 kilograma, a sada ima 78.

– Dešavalo mi se da doručkujem po pet sendviča, pa onda naručim palačinku s kremom. Čim bih završila doručak, počela bih da razmišljam šta ću za ručak, pa sam tjerala Bebicu da me vodi u restoran. Tamo bih pojela pastu i odmah poslije toga dva parčeta torte. Za večeru sam bila u stanju da pojedem cijelu picu sama, a u međuvremenu i nešto da grickam. Čak sam se i krila od mojih dok jedem. Ponašala sam se prema svom tijelu kao da je kanta, sve nezdravo sam ubacivala u sebe, ali s tim je gotovo! Sada jedem pomalo i zdravo – rekla je rijaliti zvijezda koja je tada otkrila svoj jelovnik:

– Posle smanjenja želuca jela sam samo kuhanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži cijeli dan. Svjesna sam da ću cijelog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih savjeta ljekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem.

Ovo je jela Miljana Kulić nakon operacije:

Doručak: Jogurt i ovsene pahuljice

Ručak: Pileće bijelo meso i zelje

Večera: Grilovano povrće

Trik savjet: Ne pretjerujte s količinom hrane da se poslije ne biste kajali.

(Blic)