“NEDOSTAJEŠ…” Tuga u domu Slobe Radanovića, rasplakao fanove potresnom objavom!

Sloba Radanović objavio je na Instagramu nekoliko fotografija sa pokojnim ocem.

Pjevač ne krije da mu otac Dušan i dan danas nevjerovatno nedostaje i da taj gubitak nikada neće moći da nadoknadi, pa nerijetko neku svoju objavu posveti upravo njemu.

Danas je poseban dan, rođendan Slobinog pokojnog oca, te je tako pjevač objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

– Nedostaješ – kratko je napisao pjevač uz fotografije.

Podsjetimo, Sloba je bio veoma blizak sa svoim ocem, kako nam je rekao, ne prođe dan da ga se ne sjeti i ne pomoli za njegovu dušu. Radanović je jednom prikom ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

– On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče… Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao. Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: “Izvinite, ja sam ukrao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu”. Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle. Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustiti nekog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu – rekao je tada Radanović.