BRAT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA SE SUOČIO SA OZBILJNOM BOLEŠĆU: “Meni je 38. godina bila katastrofalna”

Saša Joksimović, brat popularnog pjevača Željka Joksimovića, naizgled djeluje kao vedra osoba, puna samopouzdanja, međutim, glumac priznaje da nije uvijek bilo tako.

Naime, on kaže da je u jednom periodu svog života potpuno potonuo, te da je zbog nedostatka posla izgubio samopouzdanje.

-U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve – rekao je glumac čija se situacija danas drastično promijenila. Prije svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da „krivca“ za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

-Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo – rekao je brat Željka Joksimovića, koji je, nakon borbe sa depresijom, zakoračio u petu deceniju.

-Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovijestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet – rekao je za Hello glumac koji se nedavno našao u centru pažnje glasina da u braku sa Nevenom ima probleme. On je to oštro demantovao.