MILJANA IMA GLJIVIČNU INFEKCIJU! Evo zašto Kulićevu još NE PUŠTAJU iz Urgentnog centra, opet stigli Marija i Bebica!

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je pod budnim okom ljekara Kliničkog centra Srbije koji je još ne puštaju na kućno liječenje zbog straha od mogućih komplikacija, saznaje Kurir od nezvaničnog izvora.

U Beogradu se već nekoliko dana nalaze i Kulićkina majka Marija i partner Nenad Macanović Bebica, koji zbog zabrane posjeta i dalje ne mogu da vide Miljanu, koja je na bolničko liječenje iz Niša u Beograd dovedena 6. avgusta.

– Informacije da je došlo do pogoršanja Miljaninog stanja nisu tačne. Pacijentkinji su neki parametri koji se tiču tromboze jako bolji nego što su bili. Ona će svakako morati kontinuirano da i dalje prima terapiju, čak i kada bude otpuštena na kućno liječenje. Ipak, usljed dugotrajnog primanja jakih antibiotika stvorila se gljivica koja prouzrokuje temperaturu, pa zbog straha da se nešto ne iskomplikuje, kao i da bi se ta temperatura držala pod kontrolom, ona je i dalje u bolnici. Ona je bila toliko životno ugrožena da je i komarac dovoljan da je ujede, pa da se njeno stanje iskomplikuje – završava izvor.

Podsjetimo, Miljana je nakon operacije smanjena želuca imala ozbiljne probleme, odstranjena joj je slezina i dugo je bila životno ugrožena.

Kurir.rs