“DOŠLA SI OVDJE ZBOG PARA, NE ZBOG ZVEZDANA!” Ukućani raskrinkali Anin i Slavnićev TAJNI PLAN (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić nastavili su svoju raspravu, prilikom čega je Janjušević nastavio s tvrdnjama u kojima ističe da Ćurčićeva nije iskrena kako prema sebi, tako ni drugima.

– Ne zanima me da li Maja ima pretenzije da bude sa Zvezdanom. Prije dvije nedjelje da si me to pitao, ja bih ti rekla da mi nije lako zbog toga. Konkretno mi je napolju sve to jako smetalo, bilo mi je loše zbog toga. Aleks sam ovde prišala samo da bih je zaštitila – rekla je Ana.

– Gledala si Zvezdana i Aleks napolju, da li nakon toga možeš da imaš lijepo mišljenje o njoj? – upitao je Janjuš.

– Njihova je stvar šta će one da rade sa Zvezdanom – rekla je Ana.

– Ti si rekla da te više ne zanima Zvezdan, ako je tako, onda treba da se okreneš i ne komentarišeš ni Anđelu. Doduše, mislim da nisi iskrena – rekao je Janjuš.

– Šta ja imam da zamjeram Maji i Aleks sad? Ne mogu da kažem da Maja nije džek, ja je gotivim – rekla je Ana.

– Maja je djevojka koja se vrzmala oko tvog muža – rekao je Januš.

– Nema veze, na osnovu svega ovoga, dala si mi za pravo da pomislim da si ovdje došla samo zbog para, a ne Zvezdana – istakao je Janjuš.

– Janjuše, moj cilj ovdje je da prebolim. Svakim danom sam na korak bliža tome – rekla je Ana.

– Kad je Zvezdan mogao da uradi sve što jeste, onda može i Ana. Njih dvoje su planirali prije njegovog ulaska da on zaradi pare i da obezbjede lijep život kad izađu – rekla je Zorica.

– Eto nje sad ovdje, zarađuje i ona. Ne može niko da mi kaže da joj je lakše da bude ovdje sa njim, nego da ga od kuće gleda – rekao je Janjuš.

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.