‘ZVEZDAN JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA!’ Aleksandra Nikolić priznala sve o odnosu sa Slavnićem: Sramota me je! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić progovorila je o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Sinoć su u emisiji ”Narod pita” gosti bili Ana Ćurčić, Aleksandra Nikolić i Lepi Mića, te su između ostalog pričali i o odnosu Aleksandre i Zvezdana Slavnića.

– Sad gledam kako joj ispira mozak, a ja mislim da je on tad ostavio Anđelu. To je bila izolacija kad je ona njega odbila. Ima tu još scena kad on njoj govori: “Vidjećeš kad izađeš napolje”, pa sam se na to pozvala. Ja sam zbog ovoga stala, pogotovo zbog scene na krevetu i kome god da nije normalno, meni je bilo – pričala je Ana.

– Gledam klip i sramota me je same sebe. Neke stvari koje sam radila nisu bile promišljene. Moja najveća greška je davanje lažne nade Zvezdanu i flert, kad je Filip bio sa drugom djevojkom, željela sam da mu napakostim. Ja sam njemu otvoreno rekla kasnije da sam izmišljala razloge i da nisam željela da priznam. Ja o Zvezdanu nisam imala loše mišljenje na početku rijalitija, nije imao greške i mislila sam da je kul. Ja sam se u nekim trenucima uplašila u izolaciji kad je on vidio šta radim, a ja sam flertovala iz inata sa njim – govorila je Aleksandra, a Mića je dodao da je za sve kriva Zorica Marković.

– Kasnije je bila protiv, na početku se polemisalo i ona je govorila da sam gledala u njega. Najviše bih sebe krivila za to. Na kraju sam ja Zvezdanu otvorena rekla da sam se poigrala sa njim. Ja više nisam znala šta radim od tuge i gnjeva i na kraju sam priznala. Mislila sam da ćemo da imamo probleme, ali nije došlo do toga, mislim da je uticala moja veza sa Filipom. Kasnije nisam imala probleme sa Zvezdanom Slavnićem – nastavila je Aleks.

– Zorica je ovo radila jer je tad imala rat sa Carem, ali svakako joj čast. Rijaliti, nikog nije vrijeđala, nego je to gurala. Da li se sjećaš koliko su te gurali da ideš u izolaciju sa Zvezdanom? Emocija i sve se vidi, a ja sam rekao jedini da tu nema emocije – dodao je Mića, a Ana se nadovezala:

– Zorica je njoj prišla i rekla da se skloni od njega.

– Bila sam sluđena, željela sam samo Filipovu reakciju i to sam dobia. Ružno je moje ponašanje bilo. Ja sam saznala prije neki dan kako su neki ljudi napolju davali izjave da sam bila sa Zvezdanom napolju, ja to nisam znala – dodala je Nikolićeva.