“ZVANIČNO POČEO KASTING” – Milica Mitrović pokazala ko je prva učesnica programa koji zamijenjuje Zadrugu?

Zadruga 6 se tek završila a gledaocima već neopisivo fali ova vrsta televizijskog programa koja je svojim konceptom, veličinom i brojem gledalaca ispisala historiju televizije na ovim programima.

Šta će zamijeniti Zadrugu i koliko će se koncept razlikovati još uvijek nije otkriveno, a Milica i Željko Mitrović nastavljaju da govore zagonetno o novom projektu.

Prve vijesti o stvaranju novog projekta objavio je Željko Mitrović, koji je na dan superfinala Zadruge napisao:

– Moja kraljica i ja, uveliko pravimo i spremamo sljedeću spektakularnu televizijsku sezonu i privodimo kraju ovogodišnju Zadrugu! Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cijele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspjeh ovogodišnje Zadruge sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, BiH i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! napisao je on.

Ipak, nije želio da ulazi u detalje.

Sad je i Milica Mitrović riješila dodatno da zagolica maštu gledalaca Pinka, objavivši post na svom Instagramu gde je šerovala sliku producentkinje sa televizije Pink na kojoj se nalazi pas na jastučetu.

– Stigla Luci, zvanično počeo kasting – stoji na slici na kojoj je tagovana i Zadruga.

Da li nas očekuje neki program sa slatkim kucama, kao što je Lusi, ili je riječ o nečem drugom, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju programi sa životinjama su vrlo popularni u svijetu, a poznato je da Mitrovići znaju da naprave gledan televizijski program

Zadruga 6