Željko Mitrović najavio da počinje Zadruga 7, stari rijaliti učesnici već MOLE DA UĐU: Evo kakvi će kriterijumi biti

Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink”, objavio je juče na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa “Zadruga”.

Kako je otkrio, nova “Zadruga 7” imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond.

– Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslijediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura, a druga, treća i četvrta 50.000 eura! Ime nove sezone projekta biće “ELITA” – najavio je Mitrović.

Kako izvor blizak “ružičastoj televiziji” otkriva, kasting će se raditi puna dva mjeseca.

– Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedjelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje – navodi naš sagovornik.

– Već u prvim satima po objavljivanju “Zadruge 7”, mnogi nekadašnji rijaliti učesnici su počeli da se javljaju Mitrovićima. Oni su na razne načine sugerisali i molili da ih zovnu u narednu seonu, a telefoni nisu prestajali da im zvone. Može samo da se pretpostavi kako će biti narednih dana i nedjelja, pometnja je već nastala – dodao je izvor “Blica”.

Inače, Mitrović je donio odluku da se “Zadruga 6” završi ranije, pa je finale održano 9. juna.

– Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović tada na Instagram nalogu.

Inače, pobjedu u šestoj sezoni je odnela Aleksandra Nikolić, a tada je, prema glasovima publike, ona odnijela 50.000 eura.

(Blic.rs)