“VAŠKE, POGLEDAJ! NEMAM SOČIVA, NEMAM PARE” Isplivao još jedan šok snimak Ane Nikolić: “Vidi na šta ličim” (VIDEO)

Pjevačica Ana Nikolić našla se nedavno u središtu skandala nakon što je optužena za navodno uznemiravanje, a tom prilikom je na društvenim mrežama isplivao video zapis na kom se vide krateri na njenom licu.

Sada se pojavio i drugi snimak sličnog sadržaja u kom se Ana Nikolić ponovo žali na besparicu.

– Da li si normalan? Šta da snimim? Pogledaj, vaške ću da dobijem! Vaške, pogledaj! Sve pare sam… Gorivo sam platila, častila sam onu djevojku, otišla sam do groblja, kupila sam cvijeće, nemam para! I nemam sočiva! Bolje da pustiš D…. Ne, D., on kocka. Meni. I sočiva da mi kupiš, kao prvo i prvo. Šta da snimim sa naočarima za vid? Pogledaj me na šta ličim, bre! – čuje se kako Nikolićeva govori u ovom video zapisu.

@un_po2_ #duet s @HYPE TV #fyp #foryou #tik_tok #foryoupage #srbija #srbijatiktok #viral #viraltiktok #trending #trend #ananikolic #virall #tiktokbalkan #tiktoknews #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #balkan #balkantiktok ♬ original sound – HYPE TV

Ana Nikolić je, inače, poslije čitavog haosa napustila Beograd i otišla u svoj rodni kraj u Donju Mutnicu, a sinoć se vratila u svoj stan u srpskoj prestonici. Ona je nekoliko sati ranije u jednom lokalu sjedila sa prijateljem, starletom Macom Diskrecijom i ekstremnim desničarom Mišom Vacićem, što je dodatno šokiralo javnost.

(Blic.rs)