“TO SU PROKLETE PARE” Aleks otvorila dušu o radu u Bujanovcu i otkrila da je zarađivala OGROMNU cifru!

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Aleks Nikolić je u u jednoj svojoj ispovijesti pričala o svom odlasku u Bujanovac.

Ona je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove i da život.

– Prijatelj me je nagovorio da uđem u “Zadrugu”. I tada se po ćoškovima kuće govorilo da sam ovakva ili onakva. Niti sam bila u Turskoj u zatvoru, niti sam se bavila prostitucijom. Priznala sam da sam radila kao promoterka, kao animir – dama – izjavila je Nikolićeva.

– Ja sam željela da stvorim nešto od svog života. Da ga promenim. Da ne radim posao koji sam radila prije ulaska. Meni su ljudi tamo pričali da postoje dokazi da sam radila ovo ili ono. Uvijek je postojao neki crv sumnje kada sam to radila, plašila sam se za svoju sigurnost. Hvala Bogu, imala sam sreće. Od toga može fino da se zaradi, od 1000 – 5000 evra. Ali to je proklet novac – rekla je ona, pa dodala:

– Kako dođe, tako i ode. Znam za nekoliko djevojaka koje su radile isto što i ja, ali samo nikada nisu javno priznale to. Ja sam radila grudi i usne. To sam vidjela od djevojaka koje su radile. Meni je greška to što sam uradila ova prevelika usta. Meni su tu svašta nudili. Stanove, sumanute sume novca, telefone, šoping. Ja sam cijelog života okružena opasnim momcima – pričala je Nikolićeva, dok je njena majka Slovenka pričala da nije imala pojma da je Aleksandra bila animir dama.