SUSRET ANE ĆURČIĆ SA NAJVEĆOM SUPARNICOM PRED KAMERAMA! Večeras u emisiju “Narod pita” stiže trojka o kojoj je brujala “Zadruga

Nakon završetka šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”, gledaoci su navikli da se svako veče druže sa bivšim zadrugarima u emisiji “Narod pita”.

To je prilika da gledaoci razgovaraju sa rijaliti učesnicima o dešavanjima na velelelpnom imanju u Šimanovcima i da pretresu najbitnije teme.

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da će voditelj večeras ugostiti Anu Ćurčić, Aleksandru Nikolić i Lepog Miću.

Ana i Aleksandra su mjesecima ratovale u rijalitiju, pa će biti zanimljivo posmatrati večeras ovaj odnos u emisiji. Podsjećamo, Ćurčićeva je javno ostavila Zvezdana Slavnića jer je bio prisan sa Aleksandrom prije nego što se upustio u vezu sa Anđelom Đuričić.

Po ulasku u rijaliti, Ana je rekla Aleksandri da će je braniti od Zvezdana. Čak su jedan period bile i najbolje drugarice, a onda su pale teške riječi i postale su suparnice.

Lepi Mića je neko ko zna sve tajne zadrugara i spreman je da večeras u emisiji otkrije šta su mu se to rijaliti učesnici povjeravali. On je bio upleten u sve goruće teme u “Zadruzi”, pa ćemo večeras saznati njegovo mišljenje o mnogim ljubavnim odnosima.