SUPRUG SAŠKE KARAN UNAKAŽEN ZAVRŠIO U BOLNICI! Pjevačica o nemilom događaju: Jedva je ostao živ!

Pjevačica i rijaliti zvijezda Saška Karan godinu 2020. pamtila je po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra Gazivodu, koji je u tom trenutku jedva ostao živ.

Naime, kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedjelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se ljekari borili da spasu njegov život.

FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala.

– Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega – ispričala je Saška svojevremeno.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Međutim, tokom 2021. godine Saška i njen suprug Aleksandar uživali su u ljubavi, proslavili su sve najljepše trenutke zajedno, a kako je dosta spekulisalo da će ona ući u rijaliti ,,Zadruga 5”, Karanova je odlučila da novogodišnje i božićne praznike provede uz supruga, jer se tako osjeća mnogo ljepše i ispunjenije.

Saška je prije nekoliko mjeseci Aleksandru čestitala rođendan emotivnom i dirljivom porukom na Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju. A ono što su svi primjetili jeste da se Gazivoda vratio normalnom načinu života nakon ovog peha.

(Kurir/Republika)