SUBOTIĆKA ŠOKIRALA SVE! PRODAJE FEJK NAOČARE ZA170 €: Pratiocima BEZ BLAMA poručila ovo (VIDEO)

Bivša rijaliti zvijezda Aleksandra Subotić riješila je da raščisti ormar, pa je otvorila stranicu na kojoj prodaje fejk polovne stvari.

Starleta je opet nabila cijene na Instagramu, zbog čega su joj se mnogi požalili, a nakon što je nedavno za jedne čizme koje čak nisu original postavila cijenu od 150 eura, sada je odlučila da proda i fejk “fendi” naočare, i to za čak 170 eura.

– Moje dame, ovo su poslednje naočare koje su mi ostale. Jedne jedine. Imala sam i crne i braon ove “fendi” naočare, koje su pre svega prekvalitetne. Ono što ih izdvaja od svih ostalih je to što su one identične originalu. Svaki cirkon koji treba da bude okrugao je okrugao, koji treba da bude kockast je kockast. Kvalitet je identičan. Bukvalno možete da ih odnesete u optiku i reći će vam da su original. Tako da poslednji par ovih naočara staje 170 eura, pa koga zanima, nek se javi – bez blama je izjavila Subotićka na Instagramu.

@un_po2_ #CapCut #aleksandrasubotic #tiktok #srbija #srbijatiktok #srbijatiktok #hrvatska #fyp #AI #viraltiktok #viral #fypシ #srbijafyp #viralvideo #tiktoknews #zadruga ♬ Med – sped up – Andjelic

Podsjetimo, Aleksandra je svojevremeno odlučila da napravi Instagram profil na kom je izložila jakne, trenerke i obuću, pri čemu se, u zavisnosti od komada, cijene kreću od nekoliko desetina do nekoliko stotina eira.

Kurir.rs