STUPILI U LJUBAVNU VEZU, A SAD ULAZE ZAJEDNO U “ZADRUGU 7”? Bivši zadrugari uhvaćeni kako razmijenjuju nježnosti

Fanovi “Zadruge” sa nestrpljenjem očekuju početak sedme sezone pod nazivom “Zadruga 7 – Elita”. Upravo ovaj naziv dovoljno intrigira, jer ono što najviše zanima publiku upravo jesu imena učesnika.

Otkako je Željko Mitrović objavio da će nova sezona startovati ove jeseni, te da će se učesnici boriti za 100.000 eura, umjesto dosadašnjih 50.000 eura, kao i da će drugo, treće i četvrto mjesto osvojiti po 50 hiljada eura, u javnosti ne prestaje da se spekuliše ko bi se ove sezone mogao naći pred kamerama “Pinkovog” rijalitija.

U medijima je odjeknula vijest i da će novi učesnik Zadruge 7 biti Stefan Mihić, koji je već bio učesnik pete sezone, ali i Sofija Una Manić, koja je bila učesnica šeste sezone.

U medijima se spekuliše da su oni postali ljubavni par, te da će kao par i ući u sedmu sezonu, a za portal SrbijaDanas se oglasio Stefan:

– Postoji razgovor sa produkcijom od ranije, postoji sve, ja neću da trčim pred rudu , Saša Mirković organizuje nešto što će biti jako ozbiljno, ja želim da uđem u Zadrugu, Zadruga je za mene prioritet, ja njih jako poštujem. Nismo potpisali ugovor, nije niko potpisao ugovor, čak ni Miljana – rekao je Mihić za SrbijaDanas i dodao:

– Ona je stvarno dobila ponudu, ja sam imao prošle, ali nisam želio da uđem. Nas ništa ne koči u ulasku. – rekao je Mihić, a na pitanje da li je stvarno u ljubavnom odnosu sa Unom kao što mediji pišu s obzirom da postoje fotografije gdje se grle, Stefan je rekao:

– Teško je reći da smo zajedno, meni je dosta potrebno vrijeme da upoznam osobu, steknem povjerenje i da budemo prijatelji. Za sad je to upoznavanje na nekom većem nivou. Da, kao zajedno smo ali u skladu sa svojim iskustvom i godinama, da bih nekoga nazvao “vezom”, potrebno je dosta ulaganja i sigurnosti u tu osobu, koja je prava za mene. Potrebno je vrijeme, upoznavanje i vrijeme da bih nekoga zaista nazvao djevojkom, svojom djevojkom. Viđamo se, čujemo se non-stop, sve su to elementi veze, ali nikada ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Svakako je da imam dobru volju i da bih volio da i ona uđe sa mnom, kako bismo produbili odnos. Vidjećemo – rekao je.

– Mi smo djeca Pinka, naravno da nam je Zadruga prioritet, ali da veoma poštujemo i Hype televiziju i Sašu Mirkovića i zaista bismo željeli da budeo dio ovog elitnog projekta, ali ćemo svakako saslušati i ponudu Mirkovića koji nas je kontaktirao iako bismo mi više voljeli da pitpišemo ugovor za Zadrugu. – zaključio je Mihić za SrbijaDanas.