ŠOK PONAŠANJE EDITE ARADINOVIĆ?! Žestoko izvrijeđala Senidah na NACIONALNOJ OSNOVI, pjevačicu svi osudili – ŠTA JOJ SE DESILO?

Kao bomba odjeknuli su navodni komentari pjevačice Edite Aradinović na jednoj Instagram stranici koja se bavi estradnim vijestima. Naime, Edita Aradinović poznata je po mnogim skandalima u javnosti, a ovaj su joj Instagram korisnici mnogo zamjerili.

Na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak pjevačice Senide Ajdarpašić kako govori o svom ljubavnom statusu, a sa Editinog profila je osvanuo oštar komentar, koji spada u vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.

Kao što možete pogledati i na fotografiji u nastavku teksta, Edita je upitala ,,Fuj ko je ova c**anka, užas ko sve danas peva”.

Foto: Instagram.com

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Edita nije prestajala da odgovara na njih. Mnogi su je osudili, dok su se neki zapitali da je Editin Instagram profil, koji je verifikovan, što dalje znači, da je zvaničan i da ga ona koristi, možda i hakovan, budući da na ovakve zlonamjerne riječi od nje javnost nije navikla.

Redakcija Republike pokušala je da stupi u kontakt sa Editom, ali ona do objavljivanje ove vijesti nije odgovorila na njihov poziv, dok se na njenom Instagram storiju uredno pojavljuju objave u realnom vremenu, u trenutku dok su se ovi komentari pojavljivali na pomenutoj gore stranici.