SKUPOCIJENA VILA I URBANI TAKMIČARI! Dalila otkrila detalje novog rijalitija – ovo će biti uloga Milana Miloševića

Producent i vlasnik televizije “Hype”, Saša Mirković, najavio je da uskoro pokreće novi rijaliti u Srbiji. Za sada se ne zna mnogo detalja i produkcija čuva u tajnosti informacije o ovom TV formatu.

Poznato je da je za prvo mjesto predviđena nagrada u iznosu od 200.000 evra. Otvoren je kasting i svako ima prilike da se prijavi, ali samo odabrani će imati prilike da se takmiče.
Dalila Dragojević je aktivna na Tiktoku i u jednom od mečeva je otkrila neke informacije o ovom rijalitiju. Priznala je da će Milan Milošević i ona voditi program.

Dalila DragojevićFoto: YouTube Printscreen/HYPE TV

– Najozbiljnija ekipa se bira za rijaliti. Ako vam ja kažem kao iskusni rijaliti igrač da će da kida, onda će da kida. Baš će biti urbano, biće kuća, vila. Ne mogu da vam otkrivam detalje. Pazite šta ćete da izaberete. Znaćete detalje mesec dana pred početak rijalitija. Milan Milošević i ja smo voditelji. Mi ćemo da vodimo rijaliti – rekla je Dalila.

Podsjetimo, ekipa portala Srbija Danas je razgovarala sa Milanom Miloševićem, ali on nije želio da precizira koja će biti njegova uloga u rijalitiju:

Milan MiloševićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

Biće veliko iznenađenje u svakom slučaju. Ništa ne smem da ti kažem. Ne smem zbog pravila. Prijavilo se par stotina ljudi noćas. Jako je zanimljivo, 200.000 evra nikada nije bila glavna nagrada u nekom rijalitiju. Druga stvar, primamljivo je jer gde su Dalila i Milan i još neka imena koja su pomenuta, tu je zasigurno dobar program. Da li ću biti u ulozi voditelja ili takmičara, to je manje više nebitno – otkrio je Milan za portal Srbija Danas.