SKANDAL U CRIKVENICI! Aleks udarila na Filipovu majku, komšije zvale POLICIJU!

U Crikvenici nastao haos, Filip Car i Aleksandra Nikolić se posvađali zbog njegove majke.

Pobjednica šeste sezone rijalitija ”Zadruga” Aleksandra Nikolić i njen vjerenik Filip Car nakon rijalitija su otišli u Filipovu rodnu Crikvenicu i njegovu porodičnu kuću kako bi se odmorili i proveli vrijeme zajedno na moru.

Iako se činilo da je sve u najboljem redu, stvari su malo drugačije, u Crikvenici se odvijala prava drama.

– Filip se po prvi put istinski zaljubio, nije prazna priča već sa Aleksandrom zaista planira budućnost. Njegovi roditelji su ih lijepo ugostili u Crikvenici, međutim već poslije nekoliko dana počela je da se osjeća neka netrpeljivost. Znate kako, Filipova majka Milica je jako vezana za sina i njoj nijedna snaha ne valja – priča Aleksandrina drugarica za Svet i dodaje:

– Kada je Aleks osjetila tu neku netrpeljivost ona se požalila Filipu na šta je on skočio i napravio skandal. Car je to doživio kao napad na njegovu majku, a zapravo je Aleks samo rekla kako se osjeća da počinje da smeta i da bi mogli da odu u neki hotel. Onu su se toliko svađali da su komšije zvale policiju, mislili su da se biju. Filipovi roditelji su potom predložili da im pronađu neki smještaj u Crikvenici kako bi imali svoju slobodu dok su tu, baš iz razloga da ne dolazi do svađa, a Aleks je to shvatila kao da je svekrva izbacuje iz kuće. Filip i ona su izgladili odnose, shvatio je da je došlo do nesporazuma, ali on je jednostavno takav, mnogo je osjetljiv na porodicu i svaku kritiku shvata kao napad na njih – zaključila je ona za pomenute medije.