ŠAVIJA OBJAVILA NOVE DOKAZE O NASILNIKU KARIĆU, JAVNOST U NEVJERICI: Stefana odao JEDAN DETALJ, mjesec dana se trudio da krije ISTINU! (FOTO/VIDEO)

Starleta Nataša Šavija došla je u žižu javnosti, nakon što je kao bomba odjeknula vijest da ju je Stefan Karić pretukao. Ona je završila sa teškim povredama, od kojih se i dalje nije oporavila, a prije samo nekoliko dana otišla je da da izjavu u policijskoj stanici Ruma, nakon čega Karić biva pušten iz pritvora.

Stefan Karić i Nataša ŠavijaST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Za sada se čeka odluka suda o Karićevoj krivici, a do tada, otkrivaju se svakodnevno novi detalji. Naime, na Nataša je na Instagram profilu podijelila je privatnu prepisku u kojoj se ukazuje da je Karić tokom privođenja krio ruku jaknom, kao i prste od rana u džepu od farmerki.

Ono na šta Nataša sada ukazuje jeste da je Karić na rukama imao povrede od siline udaraca u njeno lice.

– E sad, realno, posle mesec dana morale su proći, ali šta ćemo sa držanjem desne ruke u džepu kad je išao da se preda – par dana posle nego što mi je odvalio pesnicu – napisala je Nataša na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Budući da je portal Republika bio na licu mjesta kada se Karić predao policiji, u video snimku koja se nalazi u nastavku možete pogledati fotografije na kojima se potvrđuje da je Stefan tom prilikom krio ruku kako u džepu, tako i jaknom: