RASKINULI ZVEZDAN I ANĐELA?! Crnogorka obavijestila Slavnića iz Crne Gore da je dobio ŠUT KARTU, ostao bez žene, djevojke i para

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga” Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić koji su diskvalifikovani iz šeste sezone zbog nasilja stavili su tačku na svoju ljubav.

Naime, kako prenose domaći mediji Anđela je obavijestila Zvezdana iz Crne Gore da je dobio šut kartu, i po svemu sudeći Slavnić je sada ostao i bez žene, i bez djevojke i bez para.

Problemi već neko vrijeme traju, ali oni čak ni poslovno nisu mogli zajedno. Anđela će iz Crne Gore da vodi emisiju na televiziji na kojoj je angažovana. U ovom momentu cijela produkcija stala je iza nje da joj pomogne da prevaziđe raskid. Zato emisiju radi što se kaže od kuće iz Crne Gore. Kada se vrati u Beograd ona će emisiju voditi iz studija. Inače ona je zaposlena na jednoj televiziji dok je Zvezdan ostao bez angažmana, prenosi “Skandal”.

Anđela Đuričić
Podsjetimo, Zvezdan Slavnić je svoju dugogodišnu partnerku Anu Ćurčić javno prevario sa Anđelom Đuričić u rijalitiju “Zadruga”. Oni su svakodnevno šokirali gledaoce svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a po napuštanju šoua, otišli su kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića u stan.

Inače, Slavnić je jučer ispratio svoju, sada bivšu, 23 godine mlađu djevojku u Crnu Goru, a ova vijest iznenadila je sve njihove fanove, koji su im pružali podršku u posljednje vrijeme i slali razne poklone.

Anđela Đuričić
Anđela je za sve ovo vrijeme kod roditelja u Crnoj Gori bila samo na jedan dan, a kako je obavijestila pratioce ona će tamo sada biti duži vremenski period.

– Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htjela da najavim nigdje. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta – objavila je ona na svom Instagram profilu.

Skandal