RASKID JE FEJK, ZVEZDAN SE ODAO: Slavnić i dalje vjeran Anđeli, nakon baškarenja na jahti – vraća se njemu!

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je prije dva dana stigla u Split, gdje odmara u luksuznoj vili, iz koje se jučer oglasila. Kako je istakla, nije istina da je sa Zvezdanom Slavnićem raskinula zbog posla, već iz sasvim drugih razloga, a potvrdila je da je njena porodica sretna zbog toga što je stavila tačku na ovaj odnos.

Jučer se usnimila kako uživa na jahti, zbog čega joj je stiglo pregršt različitih komentara, a mnogi od njih su bili baš na temu njenog iznenadnog rakida sa Zvezdanom.

Naime, mnogi smatraju da je mlada Crnogorka “prodala” Slavnića zbog posla i jahte, dok on snima lajvove na TikToku, gdje najčešće priča upravo o njoj.

Tokom sinoćnjeg lajva, Zvezdan se zagonetno smješkao na pomen njenog imena, a spomenuo je kako ga vole žene na slovo “A”, pa je jasno da je i dalje vjeran bivšoj ljubavi, zbog čega mnogi sumnjaju da je ovaj raskid samo predstava za javnost!

Đuričićeva je jučer neprestano objavljivala fotografije sa jahte, u različitim odjevnim kombinacijama, a prozivke na račun njenih odluka neprestano su stizale.