RADA ZBOG BOLESTI NA KISEONIKU I INFUZIJI, oglasila se blijeda i bez šminke: “OVO SAM HTJELA DA VAM KAŽEM”

Pjevačica otkrila da joj je zdravstveno stanje loše

Pjevačica Rada Manojlović objavila je snimak kako parkira kola, na kom je snimala i sebe, u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke.

Komentari na račun njenog izgleda odmah su počeli da se nižu, pa se pjevačica oglasila novim snimkom, gdje je prikazala sebe na infuziji, dok se inhalira i objasnila da trenutno prima terapije, zbog bolesti.

– Ovo sam htjela da vam kažem, snimak iz auta, za koji me čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica, nastao je posle ove terapije. Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama, kao što vidite. To nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprečava da živim, kao očigledno neke od vas, kojima posebno smeta moj izgled. Šta da vam kažem, žao mi je što je tako, ali ja sam sebi i ovako lijepa inače, naravno, ne bih objavila – rekla je pjevačica u snimku na TikToku, a zatim se opširnije oglasila i na Instagramu.

– Ne bih uopšte obraćala pažnju, vjerujte, ja sam sve ovo davno prevazišla, ovaj video je iz edukativnog karaktera i posvećen je djevojčicama koje me vrijeđaju i za koje sam (po njihovim komentarima na TikToku), shvatila da su pod velikim pritiskom da budu lijepe. Nemojte niko da vas pritiska i opterećuje. Život je jedan, oslobodite se svega što vam nameću i uživajte u životu – napisala je Rada pa dodala…

– Morate da volite sebe ljudi, šta vam je, pod velikim ste pritiskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda potpuno prirodna osoba, bez vještačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vrijeđanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, vjerujte mi, mnogo će vam biti lakše. Meni je i ovako dobro i sve vas volim – poručila je Manojlovićeva i onda dodala bolest nije previše ozbiljna i da će nastaviti sa nastupima.

– P.S. nisam bolesna “bolesna” da ne mogu da pjevam, više umor i iscrpljenost, dakle vidimo se na nastupu sutra i nadalje u svim zakazanim gradovima, bez brige! – poručila je Rada Manojlović.

(Telegraf.rs)