PRVO OGLAŠAVANJE MILENE KAČAVENDE OD ZAVRŠETKA ZADRUGE: Evo da li se vidjela s kumom Anom i da li ju je ZAUVIJEK OTPISALA!

Nakon završetka šeste sezone “Zadruge”, ne prestaje da se priča da je između Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende pukla tikva.

Pometnju je dodatno unijela i Zorica Marković, Anina prijateljica iz rijaltija, koja je po izlasku najprije Mileni pružila ruku, da bi potom ubrzo promijenila ploču, čim je, kako je rekla, čula neke stvari o tome šta je kuma Milena radila i izjavljivala napolju, dok su njih dvije bile u rijalitiju.

– Nisam se još videla sa Anom, pokušavam da se oporavim od dve finalne večeri. Čule smo se, naravno, jutro smo provele zajedno tada kada je izašla, ostale smo zajedno do ranih poslepodnevnih časova. Trebalo bi da se vidimo najverovatnije danas ili sutra, polomljeni smo svi kolektivno, nismo ni sele da popijemo kafu – kaže Milena.

– Nije me ništa pitala, bila je sluđena, mrtva umorna, iznenađena… Ona je delovala kao da je izašla iz zatvora (smeh). Nikakva pitanja nije imala za mene. Videla se njena zblanuta faca, nije još došla sebi. Kad ja nisam ustala iz kreveta dva dana, mogu da mislim tek ona. Sinoć smo se čule, bukvalno niko ne izlazi iz kreveta. Čekamo da se malo opasuljimo i večeras ili sutra sedamo malo da se družimo, jer ona nema pojma šta se napolju dešavalo.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Sa Zoricom sam pričala, ona je u međuvremenu dobila neke informacije vezano za mene koje su, ja bar mislim, pogrešne. Pozdravile smo se, rekla mi je:”Dobijam svakakve informacije, čujemo se”. Ja nemam ženin kontakt, nemam kako da stupim s njom u kontakt, ali nije ni trenutak. Mislim da ćemo se videti svi zajedno. Otkad su svi počeli da izlaze iz rijalitija, krenula je rafalna paljba, mislim da svima treba koji dan da dođu sebi.

kurir.rs/pink.rs