PRVA IZJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Šokirana sam! Otkrila da li se sa Carem seli u Crkvenicu! Prsten zasijao na njenoj ruci…

Aleks Nikolić odnijela je pobjedu u šestoj sezoni “Zadruge” odlukom glasova publike, i otkrila svoje utiske i impresije.

– Osećam se fantastično, hvala svima koji su me doveli do prvog mjesta, sumnjala sam da ću to biti ja, ali evo, šokirana sam – rekla je Aleks sa uzbuđenjem.

Kada je riječ o tome kako će i da li će uspjeti da ubijedi svoju majku Slovenku u to da je ljubav sa Filipom Carem prava, rekla je:

– Pričaćemo kod kuće, naravno da ću je ubijediti da je ljubav prava. Biću tu par dana, da završim neke obaveze i onda idem sama u Crikvenicu – rekla je Nikolićeva, a na pitanje da li se seli u Crikvenicu ili ostaju u Beogradu, dodala je:

Zadruga
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Dogovorićemo se, ali mislim da ćemo ići dole – rekla je Aleks.

Osvrnula se i na raskid sa Dejanom Dragojevićem i to što je on sada zapravo Caru, kako su oni rekli, “zet iz sezone šeste”, a njemu je Filip bio “zet iz sezone pete”.

Intervju pobjednice Zadruge 6

– Šaljivo je, mislim da se Dejan šalio i ne bih mu to zamjerila. Nemamo potrebe nikakav razgovor da obavimo, a ako se sretnemo od mene neće dobiti ništa loše – rekla je Aleks.

Kurir.rs/Pink.rs