POTVRĐENO UČEŠĆE ANĐELE I DALILE: Njihova uloga u HAJP RIJALITIJU biće od ključnog značaja – odmjeriće snage!

Nove informacije o dugoočekivanom rijalitiju koji treba da krene da se emituje od oktobra na Hajp televiziji neprestano se pojavljuju i javnost biva sve više i više intrigirana i zainteresoavan za ovaj projekat.

Reklo bi se da trka za vršenjem kastinga i skautovanjem novih rijaliti učesnika kako od strane Pinka, tako i od strane Hajp TV ne prestaje a jedno je sigurno, vremena je sve manje. Sada su procurile nove informacije, te je poznato kakva je uloga Anđele Đuričić, Milana Miloševića, Dalile Dragojević i Sulejmana Meme Haljevca.

– Najbolji sa najboiljima! Pripremite se za kasting – glasila je objava u kojoj je otkriveno da će upravo Anđela Đuričić, Milan Milošević, Dalila Dragojević i Sulejman Memo Haljevac biti članovi žirija, kao rijaliti veterani i da će oni odmjeriti snage i sposobnosti potencijalnih kandidata..

Ako je suditi prema ovoj postavci stručnog žirija, možemo tek zamisliti šta nas čeka na jesen i kakav spektakl nam se priprema na malim ekranima.

Zbog velikog interesovanja, što je samo potvrda da ljudi ne samo da žele rijalitije na malim ekranima – već maštaju da u istima uzmu učešće, kasting sprovode u čak dva dana.

Sa nestrpljenjem iščekujemo rezultate istog, a pomno ćemo ispratiti sve što budu pokušali da od sedme sile prikriju.