“OŽENIT ĆU JE ČIM IZAĐE IZ ZADRUGE”, ANA NE SLUTI ŠTA JE ČEKA: Evo šta je najavio Aca Bulić

Aca Bulić stigao je sinoć u Šimanovce u pratnji majke Ane Ćurčić, Mile, i kume Milene Kačavende, ali svoju dragu nije uspio da vidi jer je finale prekinulo nevijereme.

Poznati biznismen pojavio se na superfinalu megapopularnog rijalitija kako bi pružio podršku svojoj prvoj ljubavi, ali u tome nije uspeo jer je finale prekinuto zbog nevremena.

Prije nevremena, Bulić je u Šimanovce stigao podruku sa Aninom majkom Milom i kumom Milenom Kačavendom.

-Odavno smo bili zajedno, ali smo ostali drugovi! Ipak, moje emocije prema njoj nikad nisu prestale. Porazgovaraćemo, i ako je ono što osjećam obostrano, a nadam se da jeste, biću najsrećniji čovjek na svijetu. Obožavam je! Što se mene tiče, možemo da se vjenčamo i provedemo ostatak života zajedno, kaže Bulić i dodaje da je sve ovo vrijeme bio Anina bezrezervna podrška

-Preživjela je svašta, a ja sam joj bio vjetar u leđa! Poslije svega, zaslužila je da bude zbrinuta i srećna. Bilo mi je mnogo teško da je gledam tužnu i u suzama. Njihovu ljubav podržala je i Anina majka Mila.

foto: Pink.rs

-Podržavam da moja ćerka bude sa Acom Bulićem! Prva ljubav zaborava nema – kaže ona, a na pitanje da li vjeruje da će Aca biti bolji zet od Zvezdana Slavnića, odgovara:

-Zvezdan mi nikad nije bio zet. S njim nisam progovorila tri rečenice otkako je sa Anom. Stalno je noću vileneo, a preko dana spavao. Mnogi su napali moju kćerku zbog stvari koje je iznela u vezi s njihovim odnosom. Sve što je rekla je istina. Trpila je psihičko i fizičko nasilje. Borila se za pravdu!

Istog mišljenja je i Anina kuma Milena Kačavenda:

-Bulić je pravi džek! On je Supermen! Dok je Ana bila u “Zadruzi” brinuo je o njenoj djeci, ali i meni. Zahvalna sam mu na svemu što je uradio za nas. Ponosna sam na Anu, jer ona nije rijaliti igrač, ali se odlično snašla. Ja bih na njenom mjestu poludjela! Bila sam joj podrška, ratovala sam sa cijelim svijetom zbog nje. Ana nije ni svjesna koliko mi se žena koje su preživjele nasilje javilo i reklo da se poistovjetilo s njom.

Sa Acom, Milenom i babom Milom u Šimanovcima bio je i Anin sin Luka Kovačević. Ovo je mnoge iznenadilo, jer se ni on, a ni njegova sestra Iva prethodnih devet meseci nisu pojavljivali u javnosti. Luka je odbio da komentariše majčino učešće u rijalitiju.

Autor: Pink.rs