OVO SU SVI ČEKALI! Dušica odgovorila na Anđeline prozivke i prijetnje, jednom rečenicom objasnila kako STVARI STOJE

Voditeljica Dušica Jakovljević našla se u centru skandala kada joj je bivša zadrugarka Anđela Đuričić, koja je izbačena iz rijalitija zbog nasilja, javno uputila prozivke i prijetnje, a ona se tim povodom oglasila.

– Ja nisam učesnik “Zadruge” i ne želim da komentarišem zadrugare – rekla je Dušica, pa se dotakla i sporne fotografije zbog koje je i došlo do sukoba između nje i Anđele.

– Mi smo u emisiji dobili tu informaciju, ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjavam, to je bila informacija koju smo u tom trenutku dobili – naglasila je Jakovljevićeva i dodala:

Dušica Jakovljević

– Dakle, u tom momentu nismo znali da je riječ o fotomontaži, ja sam to kasnije vidjela, proslijedili su mi neki ljudi na Instagramu, tako da… Potkrade se nekada i greška. Inače pomenutu fotografiju su meni pokazali, ja sam reagovala na ono što sam vidjela, tako da nisam je ja objavila, niti sam je ja bilo gdje plasirala. Ja sam samo reagovala na ono što sam vidjela, a Anđeli želim sve najbolje – rekla je Dušica i tako stavila tačku svađu sa Crnogorkom.

Podsjetimo, Anđela se razbjesnila kada je vidjela da bivši zadrugari u emisiji koju vodi Dušica Jakovljević komentarišu njenu fotografiju i ponašanje.

Espreso