OVO JE PRVI SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 7: Evo koja ELITA će se naći na malim ekranima od septembra

Čelnik Pink televizije, Željko Mitrović, najavio je da će se i ove godine emitovati rijaliti program “Zadruga”, ali u izmijenjenim uslovima.

U septembru će startovati “Zadruga 7 elita”, koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobjednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mjesto.

Kako se spekuliše, u “Elitu” će ući istaknuti igrači “Zadruge”, “Farme”, “Parova”, “Dvora” i “Velikog brata”, a neka imena koja se već ističu su pobjednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Žarko Stojanović i drugi.

Foto: ATA images

Miljana Kulić nedavno je uslikana ispred Pink televizije i tom prilikom je za Srbija Danas otkrila da je stigla kako bi pregovalrala sa produkcijom o ulasku u sedmu sezonu.

Foto: ATA images

Fanovi su izrazili želju da ponovo u rijalitiju vide Staniju Dobrojević, kao i Miloša Bojanića, međutim oni se ovim povodom još uvijek nisu oglasili.

Foto: ATA images

Kako je Milica Mitrović najavila na svom profilu, svako ko želi da se prijavi, može da pošalje svoju biografiju i profil, a ispod objave se prvi prijavio Marko Janjušević Janjuš.

Marko Janjušević JanjušFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

Osim njega, publika žarko želi da se ponovo smije na duhovite opaske pjevačice Bebi Dol, a ona je, kako “Republika” navodi, morala da odbije primamljivu ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće i bolesnih roditelja.

Foto: ATA images

– Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju “Dvor” i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni, ali sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja – istakao je izvor za “Republiku”.

Foto: ATA images

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica “Parova”, Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala “Pink TV, rijaliti Elita”, pa se nagađa da je i ona jedna od budućih učesnica.

Foto: ATA images

– Spremite se za “Zadrugu 7 Elite”- najavio je i bivši zadrgar Stefan Mihić na svom Instagramu, koji je za portal Srbija Danas otkrio da planira ulazak, ali da još uvek nije potpisao ugovor sa produkcijom.

Foto: ATA images

Do kraja kastinga ima još dosta vremena, pa vjerujemo da će se brojne zanimljive ličnosti još do tada oglasiliti o svom ulasku, a produkcija sigurno najjače igrače čuva strogo u tajnosti.