Otkazana posljednja žurka u Zadruzi 6: PRODUKCIJA DONIJELA KONAČNU ODLUKU, EVO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI!

Produkcija je voditeljki Dušici Jakovljević sinoć dala detaljne instrukcije
Zadruga 6 logo imaginarijum
Foto: A. Nalbantjan, Wikimedia

Veliko superfinale Zadruge 6 zakazano je za 8. jun, a posljednje pripreme se već uveliko vrše.

Naime, posljednja žurka koja je planirala za večeras otkazuje se, budući da je nedavno produkcija donijela odluku da se ove nedelje drže finalna izbacivanja.

Produkcija je voditeljki Dušici Jakovljević sinoć dala detaljne instrukcije o tome šta će se dešavati večeras i koliko zadrugara će napustiti imanje.

Nama ostaje da ispratimo ko to ispada iz daljeg takmičenja i gubi priliku da osvoji glavnu nagradu od 50.000 eura.

Zadrugu su do sada napustili Ana Spasojević, koja je završila na 30. mjestu, DJ Tamaris koja je zauzela 29. mjesto, Divan DNK koja je na 28. mjestu, Miljana Popovićkoja je zauzela 27. mjesto, Šarmen Soraja, koja je odlukom gledalaca završila na 26. mjestu, Peca Lazić zauzeo je 25. mjesto, Ivan Dragić koji je zauzeo 24. mjesto i Anastasija Stanojević Palčica koja je zauzela 23. mjesto.

Podsjetimo, vlasnik Pinka, Željko Mitrović, 25. maja, donio je odluku da ranije završi, a potom i ukine rijaliti “Zadruga”.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović na svom zvaničnom Instagram nalogu.

(Telegraf.rs)