OPKOLILI JE U ZGRADI, UZELI SVE: Bivšu rijaliti učesnicu policija odvela u stanicu i bez donjeg veša!

Rijaliti učesnica, Dalila Dragojević nakon što je napustila “Zadrugu 5” rešila je da više ne učestvuje u rijalitiji programima.

Ona je uspela da ispuni svoj san i postane voditeljka, te ima svoju emisiju na “Hype” televiziji.

Dalilina gošća je i ove nedelje bila starleta i bivša učesnica rijalitija “Parovi” Teodora Radojičić, koja je sada nastavila o svojoj teškoj životnoj priči

– Bila sam jako loše psihički, ali sam to krila od svih. Mislim da ni ja nisam bila svesna koliko sam loše, dok nisam dobila anoreksiju. Tada sam ošišala kosu. Nije me neki muškarac ošišao, kao što se tada pisalo po novinama. To sam sama uradila – počela je ona, pa nastavila o teškim momentima:

– Jako mi je bilo loše, povukla sam se u sebe i nisam se kretala. Upala sam u tešku depresiju i insomija je bila prisutna, to sve ide vezano. Nisam bila svesna šta se dešava – rekla je Teodora Dalili, pa otkrila kako je došlo do njenog hapšenja.

Dalila DragojevićFoto: YouTube/HYPE TV

– Izlazim ja iz stana, stavljam naočare, spuštam se niz stepenice i vidim da ide ka meni njih 16. Meni nije palo na pamet da je to policija. Oni su me opkolili i onda je krenulo vrištanje.
Uzeli su mi sve što sam imala, stavili mi lisice – rekla je ona, pa dodala:

– U tom trenutku su mi uzeli i slobodu – istakla je ona, pa dodala:

– Kada su me vodili u stanicu pitala sam ih da li mogu da uzmem garderobu jer sam samo imala helanke, ispod nisam imala donji veš, međutim oni nisu hteli ništa da ponesu – otkrila je starleta u Dalilinoj emisiji.

Detaljnije pogledajte u videu.