“OĆELAVILA SAM OD TRUDNOĆE!” Tara Simov se obratila NEKOLIKO SATI PRED POROĐAJ: Beba mi skače po stomaku

Bivša učesnika rijaliti programa “Zadruga”, Tara Simov nalazi se tik pred porođaj.

Rijaliti učesnica je upalila lajv na društvenoj mreži TikTok, kako bi razgovarala sa svojim pratiocima, zaradila pare od njih, nakon čega će napraviti pauzu od mjesec dana od javnog života.

-Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim- rekla je Tara pa se dotakla i samog porođaja.
-Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Posle porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće.

Tara je otkrila da se ona tik pred porođaj ne nalazi u bolnici.

Foto: ATA images

-U hotelu sam, jer mi je lakše nego da sedim u bolnici sa šest hiljada ljudi, lakše mi da spavam, nisam u bolnici, sutra idem u bolnicu. Mnogo mi se spava, ali želim da vas ispoštujem još malo- rekla je ona i dotakla se kletvi.

Rijaliti učesnica će se ujutru poroditi u KBC Dragiša Mišović.