OBEZBJEĐENJE ULETJELO U EMISIJU NAROD PITA! MOMENTALNO PROGRAM PREKINUT: Evo šta se desilo (VIDEO)

Nije znao šta ga je snašlo!

Tokoim sinoćne emisije “Narod pita” koju je vodio Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. U program uživo se telefonskim pozivom uključila jedna gledateljka koja je bila krajnje inspirativna sa pitanjima i komentarima..

– Ja vas molim, molim vas isključite tog mravojeda da narod može da čuje nešto. Pozdrav tebi Darko, Zorici i Ani. Zorice zašto si se suzdržavala u Zadruzi prema njemu i bandi iz donjeg dela stola? – pitala je gledateljka.

– Borila sam se koliko sam mogla, ipak njih četvorica, petorcia muškaraca pod znakom navoda, nisam mogla da se nadvikujem više sa njima, zaista sam im odgovarala, a posle sam okrenula na sprdnju. Oni mrze devojek i žene, oni su sramota za muški rod – rekla je Zorica.

– To je njena ljubav gospođo, kako ko je – rekao je Ivan.

– Mravojedu ućuti. Ana ja ti potpuno verujem i molim te kao Boga da isteraš pravdu do kraja – rekla je gledateljka.

– Njemu je poenta da nas provocira – rekla je Ana.

– Ne nasedaj na njegove provokacije, nemoj, pusti ga. Neka on radi. Ivane da li si normalan da se tako ponašaš i tako vređaš? Ako nisi pijan, treba ti hitna stručna pomoć – rekla je gledateljka.

– Koja si ti majka Ana? Ne mogu njih dve protiv mene – rekao je Ivan.

– Najbolja na svetu – rekla je Ana.

– Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je*em ti mamu u pi*ku – rekao je Ivan.

Zorica Marković je zatim uzela čašu soka i polila Ivana Marinkovića nakon čega su usledile gnusne psovke, a obezbjeđenje je uletjelo između njih dvoje.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.