NIJE MU SJEO PRVI HONORAR! Zvezdan u panici zbog love – Bungiši mu šalju pakete da bi preživio, pogledajte samo šta su mu poslali (FOTO)

Rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić imaju veliku podršku javnosti, iako su diskvalifikovani iz šeste sezone “Zadruge”.

Po samom izlasku sa imanja, oni su uvidjeli da imaju armiju fanova, koji im i dalje šalju poklone i novac, a reklo bi se da je sada pravi momenat za ovaj vid pomoći.

Zvezdan je na svom TikTok profilu pokazao pune kutije poklona, koje su stigle na njegovu i Anđelinu trenutnu adresu, a zatim se zahvalio.

– Hvala našim bungišima, dok ne sjedne prvi honorar – napisao je Zvezdan Slavnić dok je snimao poklone među kojima smo mogli vidjeti dosta svakodnevnih zezalica od hrane do vlažnih maramica, po kojima će Slavnića definitivno pamtiti gledaoci “Zadruge”, jer ih je često koristio.

Pokloni za Zvezdana

Inače, Anđela je jučer otputovala u Crnu Goru, kod porodice, gdje će provesti neko duže vrijeme, a Zvezdan je ostao u Beogradu i igra Tiktok mečeve, od kojih zarađuje za život.