NEKOLIKO DANA PRED VJENČANJE MATORA PRIZNALA DA JE U ZADRUZI BILA INTIMNA I S MUŠKARCEM! Evo o kome se radi, ŠOK

Jovana Tomić Matora treba da se vjenča sa Anitom Stanojlović, a malo pred veliki dan rijaliti zvezda priznala je da je imala intimni odnos sa jednim muškarcem u Bijeloj kući!

Matora je tokom lajva otkrila kako su se zadrugari družili i zabavljali tokom žurki u Zadruzi, a onda je ispričala i situaciju koja je šokirala fanove.

Kako je rekla, bila je intimna sa Markom Markovićem, bivšim dečkom Stanije Dobrojević!

– Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana – rekla je Jovana.

– Ja dovedem Zvezdana, on zna da obija vrata. Zvezdan je udarao u ta vrata, na kraju je slomio bravu, mi (Marko i Matora) smo se*sualno opštili – otkrila je i frapirala pratioce na društvenim mrežama.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Podsjetimo, Anita je nedavno istakla da će u njihovoj vezi Matora biti ta koja će roditi dijete, pošto se Stanojlovićeva već ostvarila kao majka.

– Ja sam se već ostvarila kao majka, pa je normalno da se sada ona ostvari u toj ulozi. Želela bih da bude devojčica, jer ja već imam sina. Moje dete je još malo da bih mu objasnila svoj odnos sa Matorom, ali možda će vremenom to razumeti. Kome još treba otac, kad će imati dve majke? – rekla je Anita.

– Uzbuđena sam, nisam verovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što me posebno raduje. I dalje ne mogu da verujem da se ženim – izjavila je Matora.

Inače, nekoliko dana nakon finala, Anita je Matoroj dokazala svoju ljubav uradivši tetovažu pileta, koje za njih ima veliku simboliku, budući da je igračku pileta Stanojlovićeva poklonila svojoj djevojci u Zadruzi.

Međutim kako se njihovo vjenčanje bliži, Matora je riješila da i Aniti dokaže koliko je njena ljubav prema njoj velika, te se odlučila da joj uzvrati na isti način.

Matora je takođe istetovirala pile, što je Anitu ostavilo bez riječi, a sliku je podijelila na svom Instagramu.

Printskrin: Instagram/ matora23

(Telegraf.rs)